Obnovení účinku antikoncepce belara po 7 denní aplikaci nitrožilního penicilinu 2500000 j.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho se plně obnoví účinek antikoncepce po skončení aplikace nitrožilního Penicilinu?? Děkuji za odpověď. Iveta

Odpověď odborníka:

Antikoncepce je ovlivněna antibiotiky méně než se traduje, měla by jste být chráněna pokud chcete zcela jistotu po dobu 10 dní použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: