Oboustranna triselna kyla

Dobry den chtela jsem se zeptat..kdyz mi bylo trinact tak jsem zjistila ze mam oboustrannou triselnou kylu..ve 14 jsem byla na operaci protoze me na prave strane zacla bolet..ale kylu z leve strany jsem nemela operovanou a ta mi casem zmizela..ctela jsem se zeptat jestli je mozne ze bych ji tam jeste mohla mit protoze me nekdy na leve strane boli ale kdyz zatlacim nic mi tam nevyleze predem dekuji za odpoved preji pekny den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kýla se bez operace nezahojí. Na dálku lze obtížně rozhodnout, zda na neoperované straně šlo skutečně o kýlu, nebo o tzv. měkké tříslo bez kýly. Bez vyšetření lékařem ale není možné diagnózu kýly ani potvrdit, ani vyvrátit. S pozdravem

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: