Oboustranný rizikovy oralni sex

Chci se zeptat,jestli se mám obávat nějaké pohlavní nemoci ,když jsem měl nějak týden po styku zvětšenou mandli a za 3 dny seo spravilo ,a jsem nervóznía roztěkany a teď 2 týdny po tom jsem měl zdurene zvětšené uzliny v tříslech a pod pazema,a udělal se mi pupinek na penisu,ale teď si nejsem jistý jestli tam už nebyl, a vyrážka na zádech která zmizí a objeví se,teplota kolem 37 ale cítím se jako bych měl chripku.Co si myslíte že je to za nemoc,jsem z toho nešťastný protože jsem udělal chybu nechal jsem se ovládnout protože jsem to strašně dlouho neměl v ten moment mi to vnemyslelo,dekujDekuji za radu.K tomu mému kožnímu se mi moc nechce naposled mi to dávali sežrat a chovali se ke mě jako ke kusu hadru jako bych byl nějaký uchyl.

Odpověď odborníka:

Pokud se jednalo o orální sex, tak z Vašeho mužského hlediska je riziko nákazy nízké. Nicméně i tak si zajděte k lékaři- pokud se Vám nechce na kožní, můžete se nechat otestovat i anonymně.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: