Obřízka

Chci se zeptat na váš názor. Moje předkožka jde stáhnout max. do poloviny žaludu. Mám jít naobřízku nebo počkat jestli časem se "neroztáhne"?

Odpověď odborníka:

Tento stav by měl posoudit lékař -urolog a rozhodnout jestli je operace nutná

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: