Obřízka

Dobrý den.Mám na Vás dotaz týkající se obřízky.Jedná se o mého 5 letého synka.Minulý rok jsme byli odesláni od praktické lékařky na urologii kvůli špatnému přetahování předkožky.Dostali jsme mastičku a vše se zlepšilo.Po roce jsme byli opět na prohlídce v 5 letech a doktorka nás poslala opět na urologii.Tam nám pan doktor řekl že udělá za 14 dní obřízku.Vím že to není žádná hanba ale myslíte že je to neodkladné?Vím že pokud to neuvidíte tak mi toho asi moc nenapíšete.Ale jestli by nebylo třeba lepší trvat jěště na mastičce?přiznám se že nechci aby tento zákrok podstupoval pokuýd to není nezbytně nutné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pavle! Je to přesně tak jak říkáte. Vzhledem k tomu, že nález u vašeho synka neznám, opravdu se nemohu vyjádřit k tomu zda je u něj provedení obřízky nezbytně nutné či ne. Ale nebojte se být aktivní a tyto otázky bez obav položte vašemu urologovi. Pokud nepovažuje obřízku za nezbytně nutnou, určitě se s ním budete moci domluvit na konzervativnějším postupu a třeba jen častějším sledování. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zvládnout únavu při léčbě rakoviny
Články: Jak zvládnout únavu při léčbě rakoviny
Schvácenost je jedním z...
Může s nadváhou pomoci homeopatie?
Články: Může s nadváhou pomoci homeopatie?
Být štíhlý, fit a sexy, to...
Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Články: Otrava paracetamolem a ibuprofenem
Paracetamol je jedno z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: