Obřízka

dobrý den,mám 2,5 letého syna.Nejde mu stáhnou předkožka,ale vůbec.Od jeho narození se s tím bojeju a žalud nejde stále vidět.Máme jít na obřízku,ale mám z toho strach.Zdá se mi,že je na to ještě maliký.Dá se to léčit i později,třeba v 6 letech? Nebude mít problémy?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z obřízky nemusíte mít žádnou obavu, jedná se o poměrně malý chirurgický zákrok. Navíc se doporučuje spíše o menšíc dětí neboť ve vyšší věku by mohly být více traumatizováni. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: