Obsahují léky hcg?

DOBRÝ DEN,, JIŽ DRUHY MĚSÍC JSEM BRALA HORMONY PROVERU A ESTROFEM 1MG, DLE LEKAŘKY, JELIKOŽ JSEM MELA PORUCHU TVOŘENÍ SLIZNICE V DĚLOZE PO ZÁKROKU,,. JE MI 30LET,, MAM TO DOSTAT NYNÍ DO VÍKENDU,,TEST MI VYŠEL ZVLÁŠTNĚ, JAKOBY NEGATIVNÍ,ALE PŘI BLIŽŠÍM ZKOUMÁNÍ A DOBRÉM ZRAKU NEPATRNE,,ALE NEPATRNE PROSAKUJE TA DRUHÁ ČÁRKA,,LAIK B JI NEVIDEL :)) JÁ JO.... MAM DOTAZ, ZDA HORMONY MUZOU TOTO OVLIVNIT, BRALA JSEM PROVERU 2X DENNE A ESTROFEM JEDNU DENNĚ,, NEBO ZKUSÍM TEST JEŠTE ZITRA,,, JANA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívané hormony obvykle vzestup HCG nezpůsobují. Doporučuji zopakovat těhotenský test a/nebo vyhledat gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: