Obsesní myšlenky

Dobrý den již třetí týden beru antidepresiva Citalon 20mg na obsedantní myšlenky a dále také beru antikoncepci Vreya chtěla bych se zeptat co muže mít za vinu že nemužu dosáhnout orgasmu před braním AD jsem s tím nikdy problém neměla jestli je to jen přechodný stav a orgasmus se vrátí ? Děkuji Henklová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sexuální dysfunkce jsou bohužel běžným nežádoucím účinkem antidepresiv. Proberte Váš problém s Vaším psychiatrem, mohla by pomoci záměna léků za jiná antidepresiva. Rozhodně antidepresiva nevysazujte sama. Zdravím.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: