Obstřik karpálního tunelu

Dobrý den ,mohu dostat obsřik karpálního tunelu ,když jsem apsolvoval již tři obsřiky na patní kost (ostruha)před 9-10 měsíci.Mám nález a na operaci zatím nechci doktorka tvrdí ,že rehabilitace na karpál je bezpředmětná pouze zastává obstřik.Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste absolvoval obstřik v jiné lokalizaci, je v oblasti karpálního tunelu možný. Info o nemoci a jejím léčení najdete např. zde http://www.ulekare.cz/clanek/karpalni-tunel-1303?search=karp%C3%A1ln%C3%AD&from=0 nebo : http://www.ruka-kosmetika.cz/index.php?co=syndromcc&m=1 .Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: