Obstřik kloubu v těhotenství

Dobrý den, lze v těhotenství aplikovat lokální obstřik kloubu (depo-medrolem, příp. jinými kortikoidy), není to pro plod nebezpečné? Jsem v 7 tt a trpím revmatoidní artritidiou. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost aplikace samozřejmě je. Je ale třeba konzultovat celý postup s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: