Ocd

Dobrý deň p.doktorka Uz roky sa liecim na ocd liekmi ako je Zoloft seropram. Rád by som sa Vás opýtal.V poslednom čase mi začinaju vadit nádpisy na krabičke liekov.napr.spitomin čierny nádpis.Pri iných typoch liekov napr.na tlak mi to nevadi.Ako sa tomu bránit veď viem ze je to hlupost Ďakujem Viktor

Odpověď odborníka:

Milý pane Viktore, děkuji za důvěru- podle všeho Vám není dobře , a tedy "nic" není hloupost!! Jen bych Vás moc a moc prosila, abyste o svých pocitech rozhodně hovořil s tím lékařem, který Vám píše antidepresíva /Zoloft/. S největší pravděpodobností bude možné přizpůsobit podávání léků tak, abyste prožíval pokud možno maximální pocit vnitřního klidu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: