Ochabnutí kyčelních a pánevních svalů

Asi před 4 lety mi ortoped zjistil snížení pánve a jako léčbu mi navrhl dát do bot pod patu vložku...ale stejně se mi to moc nezlepšilo jakmile jsem chvili vložky nenosila kyčel se mi zase posunula rychle dolů...teď mám problém s větší bolestivostí kyčle a zad a i chůze začíná být bolestivá..prosím o radu.

Odpověď odborníka:

Vaše otázka a informace k ní jsou velmi povšechné a málo vypovídající. Pokud se jedná o zkrat končetiny opravdu do 2 cm je nejvhodnější podložení paty popatěnkou. U větších zkratů se musí záležitost řešit jinak po zevrubném ortopdickém vyšetření.
Neuvádíte přesný věk, je možné, že dosud růst není ukončen a k jistým úpravám může dojít růstem nebo i jiným pospupem.
Zkuste se informovat, vyšetřit na ambulanci ortopedické kliniky v Olomouci. Jen tak získáte dostuipně dokonalé vyšetření a radu dalšího postupu.
Jistě vám ve vyšetření vyhoví.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x