Ochrana

Dobrý den, je mi 21, deti ještě nemám a do budoucna bych chtěla. antikoncepci jsem brala od 15 let ale často na ni zapomínám tak jsem se rozhodla ji vysadit a přejít na něco pro me vhodnějšího. Doporučeno mi byla náplast a kroužek ale je to pro me finančne náročne tak jsem se rozhodla pro injekci ale hodně jsem o ni slyšela ze není vhodna pro me když nemám ještě deti a neměla bych menzes tim pádem by trvalo delší dobu než bych otěhotněla. jak Velká je pravděpodobnost ze by to trvalo dlouhou dobu a jaky na to máte názor? Děkuji.. :)

Odpověď odborníka:

Aplikaci injekčního gestagenu nepovažuji za nejlepší řešení protože je při ní často nepravidelné krvácení a pokud se aplikuje musí se 3 měsíce počkat dokud její účinek neustane. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Články: Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Nevzhledné „křečáky...
Opakující se potíže s močákem? Možná děláte něco špatně!
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: