Ochrana-kondom

dobrý ještě neberu antikoncepci a tak bych se chtěla zeptat jak je spolehlivá jako antikoncepce jenom kondom s pítelem se bojíme nechtěného těhotenství a tak ještě před ejakulací ho raději vytáhne z pochvy i s kondomem je to spolehlivý?předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Anonymko! Hormonální kontracepce není ale bez vedlejších účinků a osobně Vám velmi odoporučuji probrat se na internernetu dostupnými informacemi a přehodnotit, zdali o její užívání stojíte. (chcete mít potíže s otěhotněním? Chcete svou močí způsobovat neplodnost ryb v našich řekách? chcete si zahrávat s hormonální rovnováhou svého těla?) Kondom sám o sobě, správně používaný, poskytuje velmi vysoký stupeň ochrany a není třeba jej nutně kombinovat s dalšími metodami antikoncepce (vč. přerušované soulože). Vhodné jsou i spermicidy (např. pharmatex, v lékarně).

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: