Ochrana před otěhotněním

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak velká je pravděpodobnost otěhotnění když antikoncepci ještě neberu a používáme s přítelem prezervativ, který nám bohužel prasknul??? A po jaké době se doporučuje udělat si pro jistotu těhotenský test?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondom není nejspolehlivější antikoncepce, zejména u mladého nezkušeného páru. Vyčkejte menstruace, pokud by se nedostavovala, udělejte si těhotenský test. Doporučuji Vám též vhodnější antikoncepci, hormonální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Články: Virová žloutenka typu C a riziko vzniku vaskulitidy
Vaskulitidy jsou zánětlivá...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Články: Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?
Divertikly jsou výchlipky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: