Ochrana při braní antikoncepce

Chci se zeptat, zda se při pohlavním styku mám teď chránit i jinak než pilulkou pokud jsem jednu vynechala ve 4. týdnu užívání (po užití jednoho plata Cleodette jsem pokračovala s druhým, neměla jsem týdenní pauzu). Všimla jsem si toho až druhý den při braní antikoncepce a vzala si obě pilulky najednou. Bere se to jako vynechání v 1. týdnu a mám se 7 dní chránit např. kondomem nebo je vše v pořádku a chránit se nemusím? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jano, pro jistotu doporučuji ochranu s kondomem, tak jak jste zvyklá, tedy 7 dní od vynechání. Přeji pěkný den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: