Oči

U mé 5leté dcery lékařka diagnostikovala myopii levis P-0,5 L-1.Chtěla bych se zeptat,jestli při celodenním nošení brylí se jí vada muže zlepšit nebo se bude dále zhoršovat.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, proto bude brýle nosit, aby se stav zlepšoval. Prosím, dodržujte doporučení lékařů a chodte pravidelně na kontroly. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: