Oči

Mám zájem o ošetření fotorejuvenaci obličeje,která se provádí nízkými dávkami světelné energie. Nejčastějším zdrojem světla je intenzivní pulzní světlo (IPL). Protože jsem roce 2009 jsem podstoupila operaci šedého zákalu a používám kapky taflotan, potřebuji poradit, zda IPL světlo, které přístroj vydává nebude poškozovat oči. Kosmetický salon udává, že ošetření nemá žádná rizika. Přesto bych se ráda poradila s odborníkem. Děkují za odpověď. Marková

Odpověď odborníka:

Při tomto ošetření pulzním světlem se vynechává oblast očí a na očích navíc máte speciální brýle. Takže žádné riziko poškození očí vám nehrozí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: