Očista organismu

Dobrý den, již několik let mám zažívací potíže v podobě dráždivého tračníku. Chtěla jsem se zeptat zda by jste mi doporučili očistnou kůru COLONIX a jaký máte na tento přípravek názor. Zda nemohou být nějaká rizika. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Lenko! Přípravky tohoto druhu nepatří do oblasti klasické medicíny, vzhledem k tomu že se nejedná o lék, bohužel chybí klinické studie, jež by zhodnotily, zda má tento přípravěk prokazatelné účinky a současně nějaká rizika. Podobných preparátů je na trhu celá řada, většinou je jim společná poměrně vysoká cena a reklama s fotografiemi spokojených zákazníků. Pokud se teto přípravek rozhodnete vyzkoušet, po skončení jeho užívání by bylo vhodné koupit si probiotika, aby mohlo dojít k obnovení přirozené bakteriální flóry ve vašem střevě. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: