Očistky v šesinedělí

Dobrý den, pane doktore, jsem více jak 4 týdny po porodu a pořád trochu růžově nebo hnědě špiním, je to normální, tak dlouho? A ještě se chci zeptat, zda je v pořádku, že když stáhnu močovou trubici, tak to trochu bolí, jako by to bylo pořád opuchlé, je to možné? Tdá se mi, že vlivem tlačení se močová trubice i trochu roztáhla, tak nevím, zda se to ještě vrátí do původního stavu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Tak jak to popisujete je vše normální , nebojte se vše se vrátí do původního stavu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: