Očkování

Přeočkovali mne proti tetanu, na druhý den mne bolela ruka asi deset cm od vpichu, bolela tři dny. Může to být z očkování? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano. Jedná se o běžnou reakci po očkování, po tetanu mohou být potíže i delší dobu, může nastat i otok a zarudnutí. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: