Očkování

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda očkování proti klíštové encefalitidě látkou fsme immun nebo jinou může nějak ohrozit účinnost hormonální antikoncepce Sunya? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování nijak ůčinnost antikoncepce neovlivńuje, budte klidná. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: