Očkování

Dobrý den, mám dotaz ohledně žloutenky typu A. Mám dvouletého syna a přemýšlím o očkování. Můžete mi poradit zda je dobré ho nechat očkovat nebo ne. Před třemi týdny prodělal salmonelózu a bral antibiotika. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, proti hepatitidě A je možné očkovat děti starší jednoho roku, očkování lze doporučit. Je ale dobré, aby uplynula delší doba od posledního onemocnění a aby dítě bylo v době očkování neprosto zdravé. Nevím, jak závažná salmonelová infekce u Vašeho dítěte byla, bylo by ale dobré počkat nejméně měsíc od vyléčení. Bližší informace Vám poskytne dětský lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Články: Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Nevzhledné „křečáky...
Opakující se potíže s močákem? Možná děláte něco špatně!
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: