Očkování

Je vhodné nyní naočkovat mou 22letou dceru Cervarixem pokud ji byla zjištěna přítomnost HPV viru na dělož.čípku.Stav změn č.1.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete ji naočkovat, ale účinek nebude takový, jako v případě, že ještě neměla styk.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: