Očkování

Dobrý den, dcerka byla minulou středu na očkování vakcínou Trivivac(spalničky, zarděnky, příušnice). Dnes jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. Jelikož se jedná o živou vakcínu, mám strach, aby nedošlo k přenosu vakcinačních kmenů na mě a nemohlo to ohrozit vývoj těhotenství. Je to možné, nebo můžu být klidná? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkovací vakcina by průběh těhotenství ovlivnit neměla,pro jistotu se ale o této skutečnosti zmińte svému gynekologovi. Bude potřeba poutze důslednější screening.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: