Očkování a těhotenstvní

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud bych šla na očkování proti rakovině děl. čípku a vdobě před 2 či 3 injekcí bych otěhotněla, pokračuje ještě očkování nebo je to jako s tetanovkou že už se neočkuje. Nebo může to mít nějaký neblahý vliv na otěhotnění? Děkuji mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i když zatím nebylo jednoznačně prokázáno, že by očkování mělo negativní vliv na plod, přesto se nedoporučuje a pokud je těhotenství zjištěno, tak se neočkuje.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: