Očkování hexa vakcínou

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by bylo možné aplikovat 2.dávku hexavakcíny už 3 týdny po 1.dávce, nebo je nutné dodržet měsíční odstup, děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento interval musí být opravdu minimálně jeden měsíc, případně pak o něco delší.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: