Očkování - klíšťová encefalitida

Chtěla bych se zeptat, jaký může mít vliv očkování proti klíšťové encefalitidě, pokud mám diagnostikovanou thyreotoxikozu (GB chorobu) a užívám thyrozol. Zda u tohoto onemocnění je vhodné se nechat očkovat či nikoli. Děkuji za Vaši odpově%d.

Odpověď odborníka:

Pokud máte onemocnění delší dobu a pod kontrolou, nevidím v očkování žádný problém.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: