Očkování kojence před operací

Dobrý den, můj syn má jít ve čtyřech měsících na operaci. Naše lékařka ho chce 5 dní před nástupem k hospitalizaci očkovat (hexa+prevenar). Tvrdí, že pokud by byly pooperační komplikace, nestihlo by se po měsíci další očkování. Chtěli bychom, aby šel do nemocnice očkovaný, ale bojíme se, aby nám operaci kvůli možným komplikacím neodložili. Jaký je Váš názor? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, osobně bych byla pro větší časový odstup mezi očkováním a operací, pokud to však není možné, bude lepší očkování absolvovat, ačkoliv komplikace a případné odložení operace jsou možné,

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: