Očkování pneumokok

Dobrý den, zajímá mne, zda dítě, které bylo před půl rokem očkováno prevenarem proti peumokoku infekcím, je i nadále rizikové pro ostatní děti z hlediska možnosti přenosu peumokokové infekce. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko, očkované dítě není pro své okolí nakažlivé. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: