Očkování prevenar 13

Dobrý den, dcera byla v 16.měsích (24.8.2010) očkovaná první dávkou prevenaru 13., za dva měsíce měla dostat druhou dávku, ale byla nemocná(afty po celé pusince), poté nám doporučila dr. ať ještě týden počkáme po nemoci a teprv poté přijdeme na očkování, ale dcera je znova nemocná (kašel, nachlazení), bude to tedy více než 2,5 měsíce po první dávce vakcíny co budeme moci dostat tu druhou, tak se chci zeptat, jestli toto zpoždění nemá nějaký vliv na účinnost vakcíny. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobr den, nemá, lépe je, když je dítě při očkování zdravé, to je přednější! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: