Očkování prevenar, dítě 16 měsíců

Dobrý den, doporučili by jste 16 měsíčnímu dítěti očkování Prevenar? Již 2x proběhla laryngitída s hospitalizací. Jinak jen rýma, nic vážnějšího. Matka má RS. Díky za odpověď. Je pravda, že čím častěji se malé dítě stříhá, tak má potom hustší vlasy?

Odpověď odborníka:

dobrý den, prevenar je vhodný od 2 měsíců do 5ti let, pokud se vám tedy chce investovat, je to dle mého názoru dobrá volba. Stříhání má na hustotu vlasů vliv pouze opticky.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: