Očkování prevenar13 a jeho kombinace s autovakcínou

Ráda bych věděla, zda-li je možné 3,5 letému dítěti očkovat Prevenar13 cca po 2 měsících od nasazení užívání autovakcíny Stockenterovaccinum s kmeny S.aur.HCD, Str.pneumo. Na začátku května se podrobil operaci vyndání nosních mandlí a aplikaci "trubiček" do obou uší po cca 10x opakovaných zánětech stř. ucha. Děkuji za odpověď,

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle mně dostupných informací to možné je. Syn nyní dostává autovakcínu proti Str.pneumoniae, k tomu dostane obecnou vakcínu proti Str.pneumoniae. To se nevylučuje, spíše by ho to mělo více ochránit.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: