Očkování prevenarem

Dobrý den, mám 17 měsíčního chlapečka, nechávala jsem ho 31.10.07 očkovat prevenarem, další očkování mělo být 31.12.07, malej má ale dráždivý kašel. Chtěla jsem se zeptat jestli se může očkovat nebo né, popřípadě když ho naočkuje druhou dávkou nebude více nemocný. Nebo to nemá žádný vliv. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Veroniko, vzhledem k probíhajícímu infektu bych doporučila očkování odložit. Očkování za infektu oslabuje organismus a prodlužuje dobu léčení, případně může i zhoršit průběh onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Transplantace dásně v zubařském křesle
Články: Transplantace dásně v zubařském křesle
Existuje několik zákroků...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Články: Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Tabák. Rostlinka z Nového...
Pankreatitida
Články: Pankreatitida
Zánět slinivky břišní je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: