Očkovaní prevenarem

Dobrý den pane doktore chci se zeptat jestli je vhodné dát tříměsíční miminko naočkovat Prevenarem bojím se nežádoucích učinku předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Prevenar se používá u jedinců, kteří jsou zvýšeně ohroženi pneumokokovou infekcí. Poraďte se se svým pediatrem, zda vaše dítě do této rizikové skupiny patří.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: