Očkování prevenarem

Dobry den, mame 14 mesacne dietatko, ktore bolo v 5,6 a 7 mesiaci ockovane Prevenarom. Na strankach Prevenar.cz , ale i z okolia mame informacie, ze dietatko by malo byt preockovane do 15teho mesiaca. Nasa pani doktorka vsak preockovava az v 2 rokoch. Je to tak spravne, alebo mame pozadovat ockovanie este teraz? Dakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v naší ambulanci rovněž přeočkováváme mezi 11.-18.měsícem věku, podle toho, kdy je očkování zahájeno. Neumím Vám odpovědět, proč paní doktorka přeočkování provedla až ve 2 letech, s tímto dotazem se obraťte přímo na ni. Protože Vaše dítě neznám, je možné, že existují např. zdravotní důvody, proč bylo očkování takto odloženo. Další přeočkování již v tento okamžik nemá smysl.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: