Očkování priorix

Dobrý den, s dcerkou jsme byli 9.12.2014 na očkování priorix.Za 7 dní jí vylétla teplota okolo 38 a více, jinka nic to trvolo cca dva dny a pak dva dny klid.V sobotu opět teplota 38 a vyrazila vyrážka a hmatatelné uzlinky na krčku a za ouškem.Mám být uzlinkami a příznaky nějak znepokojená?Děkuji a pozdravem Jana J.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příznaky, které popisujete jsou po očkování vakcínou Priorix možné, v případě zvýšené teploty a vyrážky časté. Pravděpodobnost, že souvisí s očkováním je vysoká. Pokud ale máte možnost, navštivte dětského lékaře, který dceru vyšetří a vyloučí jiné možné příčiny. Přeji hodně zdraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: