Očkování priorixem při kašli

Dobrý den, malá má jít na očkování Priorixem, ale stále trochu pokašlává. Doktorka říkala, že si jí před očkováním poslechne a koukne do krku a když bude v pořádku (ikdyž bude kašlat) tak jí oočkuje. Je to správné? Mám trochu strach, aby potom neměla výraznou reakci po očkování, když je oslabená tím kašlem. Kašel trvá už strašně dlouho, nejdříve jsme brali kapičky na kašel, potom malá dostala rýmu a kašel přešel na průdušky, tak jsme dostali antibiotika, po dobrání antibiotik už to nebyl ten štěkavý kašel, rýma také ustala, pár dní jsem jí ještě kapala do nosánku vincentku, ale kašel stále nepřecházel, tak nám doktorka dala minulý týden jiné kapičky do nosu - Pamycon, které jsme teď doprali, ale výrazný pokrok nevidím. Jak jí mám kašel vyléčit a může jít za dva dny na očkování? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud kašel trvá již déle a pokud je již zaléčen neviděla bych důvod očkování neprovést. Postup Vaší lékařky mi připadá správný, nadále bych doporučovala intensivní pitný režim sirup proti kašli- např. hedelix či thymomel.

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: