Očkování proti angíně

dobrý den paní doktorko, trpím už leta častými angínami a mám již značně zvětšenou uzlinu na pravé straně krku.dozvěděla jsem se že existuje lék ,,Pandemon" injece která zastaví na 10 let výskyt angíny, už vím o dvou lidech kteří to mají. jak se na to díváte vy? není to velká zátěž pro organismus? předem vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den jestli trpíze na časté angíny, bylo by velice vhodné o dalším postup se poradit bud s Vasim obvodním lékařem nebo odborníkem v oblasti ORL. Chronický zánět mandlí kterého akutním satvem je angina nese sebou mnoho možných komplikací. Je potřebné provést laboratorní vyšetření a posoudit a stanbovit další postup. Vakcina na anginu neexistuje. To o cem jste diskutovala s vaší známou je antibiotikum, kterého aplikace má svá specifika a podmínky. O jeho aplikace se rozhoduje na zakladě toho, co je uvedeno na začátku. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x