Očkování proti běžné chřipce

Před 3 týdný jsem měla virózu,rýma bolení hlavy,následně kašel,hleny.Jsem astmatik,alergik jíž 2 x jsem se nechala očkovat.Teď jsem dostla rozporu plné informace jestli se mám nechat očkvat nebo ne.Potřebuji radu.Děkuji

Odpověď odborníka:

Nevidím důvod, proč byste se neměla nechat očkovat, naopak když jste astmatik, tak patříte do rizikové skupiny a očkování je tedy vhodné. To, co jste prodělala určitě chřipka nebyla. Ale při očkování byste měla být úplně zdravá.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Bolení hlavy | Od: Ivík | 17.12.2009 15:13
I ti nejzdravější lidé mají bolení hlavy i jiné nemoci. A teď tu i řádí prasečí chřipka. Mnoho lidí se nechalo očkovat. A vy, jestli nejste očkováni a nechcete prasečí chřipku chytit na to ať umřete, tak si hlídejte jestli nemáte nějaké horší problémi aby vám prasečí chřipka nepomohla k smrti.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x