Očkování proti chřipce

  • Dotaz od: Novotná Jana
  • Publikováno: 25.10.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před 2 měsíci mě zjistili hypertenzi. Užívám 2x1/2 Vasocardinu denně. Občas mám záchvat tlaku. Chtěla jsem se zeptat, zda můžu být očkována proti chřipce, když mám hypertenzi? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hypertenze není při očkování proti chřipce vůbec žádnou překážkou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka při cukrovce
Články: Chřipka při cukrovce
Pokud máte cukrovku neboli...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Vyšetření krve u diabetika
Články: Vyšetření krve u diabetika
Je ve vlastním zájmu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete
Hypotenze
Články: Hypotenze
Hypotenze je označení pro...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: