Očkování proti chřipce

Ráda bych se zeptala, zda se mohu nechat očkovat proti chřipce i v případě, že mám v současné době trochu rýmu a bolest v krku, nicméně teplotu nemám, takže se jedná nejspíše o pouhé nachlazení? Nemůže tento fakt očkování znehodnotit či mně nějak zdravotně uškodit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jano, vzhledem k tomu, že se může jednat o rozvíjející se virózu, doporučila bych vám s očkováním alespoň týden počkat. Pokud nebudete mít horečku, nechte se proti chřipce očkovat.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: