Očkování proti hpv viru

Dobrý den, je mi 27 let a pred rokem jsem podstoupila konizaci delozniho čípku..zatim všechy kontrolní stery byli v poradku, bez nalezu. Muj gynelok mi doporucil jeste pred otehotnenim aplikovat ockovaci vakcinu.Myslite, ze to ma jeste cenu, vzhledem k memu veku?pokud ano, jakou vakcinu?partneramam staleho, jinak zadne zdravotni problemy nemam.Dekuji za odpoved.pekny den

Odpověď odborníka:

Očkování je možné i u žen starších 25 let, pokud by jste se pro něj rozhodla,osobně bych zvolil Cervarix |Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x