Očkování proti klíšťatům versus těhotenství

Chci se zeptat, zda je nebezpečné či nevhodné nechat se očkovat proti klíšťatům v těhotenství. Také by mě zajímalo, zda krevní test HCG může udělat i praktický lékař nebo pouze gynekolog. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Očkování v těhotenství se nedoporučuje. HCG by měl odebrat i praktický lékař, ale domluvte se přímo s ním. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: