Ockovani proti pneumokokum

  • Dotaz od: Eva Holanova
  • Publikováno: 15.9.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den,mám 15.týdeniho syna,je ne umělelé stravě nutrilon a zatím je zdravý chci znát názor jiného lékaře-zda je dobré nechat syna oočkovat proti pneumokokum. Četla jsem mnoho diskuzí ale je to 50 na 50. Vubec si nevím rady,mám o syna samosřejme strach aby to nekde nechytl,hodne jezdim k pritely do mesta a pry se to prenasi vzduchem.Tak prosim o radu,dekuji Holanova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to si musí každá maminka rozhodnout sama, vždy existuje pro a proti - pokud jste studovala diskuse, víte sama. Já vám nemohu radit /nejsem ani jeho oš. lékař, zkuste se zeptat na názor i jeho pediatra/, je to opravdu na vás, očkování je to nepovinné. Výborné info najdete zde: http://www.nasemiminko.cz/pneumokok-ockovani-u-rizikovych-skupin-urcite, snad vám pomohou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: