Očkování proti rakovině děložního čípku

Dobrý den, je mi 13 let a chtěla bych se zeptat na jednu věc.Pokud jsem před nedávnem dostala první dávku a pokud bych teď chtěla mít pohlavní styk, tak jestly mohu dostat rakovinu dělohy.Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Očkování je plně účinné po třetí dávce,nehledě na to , že začátek pohlavního života ve 13 letech není to nejlepší,co by jste měla dělat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Výživa nastávajících matek (Cukry)
Články: Výživa nastávajících matek (Cukry)
Cukry neboli sacharidy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: