Očkování proti rakovině děložního čípku

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat:mám za sebou zatim 2 očkování proti rakovině děložního čípku a dočetla jsem se,že je lepší počkat se sexuálním životem až po 3 injekci,s přítelem jsme spolu zatím nespali,ale chtěla jsem se zeptat jestli může zvýšit riziko onemocnění to ,když mě přítel občas dráždí prstem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ne, riziko nákazy se tímto nezvyšuje. Je samozřejmě lépe se sexuálním stykem počkat až po kompletaci všech dávek očkování, nicméně pokud ke styku dojde, zvolte navíc bariérový způsob ochrany - čili kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: