Očkování proti rakovině děložního čípku a luivac

Dobrý den, mohu být po 14 dnech užívání luivacu přeočkována proti rakovině děložního čípku?? Jednalo by se o druhou vakcínu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Liuvac je prostředek na zvýšení imunity a pokud na něj reagujete bez problémů, nevidím důvod, proč neabsolvovat očkování proti rakovině děl.čípku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: