Očkování proti tbc

Dobrý den.Může být u syna (3,5)provedena tuberkulínová zkouška,popř.přeočkování proti TBC v případě doznívajícího nachlazení,trvajícího asi 10dní(rýma,kašel,bez teplot,)? Existuje věková hranice do kdy musí být toto přeočkování provedeno? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, věková hranice takřka neexistuje, pokud bylo nachlazení slabšího rázu a již doznívá, neviděla bych zde překážku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: