Očkování proti žloutence twinrix

Dobrý den, mám otázku ohledně očkování na žloutenku. Dne 20.12.2007 jsem byla přeočkována třetí dávkou tohoto očkování (Twinrix). První dvě dávky proběhly naprosto bezproblémově, ale nyní mě i po 14 dnech stále velmi bolí místo vpichu, mám tam modřinu, která se nemění (nezmenšuje, nezvětšuje), bolest mi vystřeluje do ramenního kloubu a omezuje hybnost ruky, nemůžu ležet na levém boku. Je toto normánlí reakce nebo mám raději kontaktovat lékařku, která mě očkovala? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vámi popisované příznaky nejsou po očkování běžné, doporučuji vám navštívit lékařku, která Vás očkovala a může Vaši situaci posoudit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x